Toegevoegde waarde en Eten – Cultuur

Toegevoegde waarde en Eten – Cultuur

Ook een mooi weekje gehad?

Deze week vond ik het mooi te zien dat iedereen graag van toegevoegde waarde is. Elke dag leren en verbeteren. In onderling gesprek leerden we, wanneer ben je “Thuis bij Elkien”?

Met de Friese afdeling van het Els Borst Netwerk willen we inspireren, ontwikkelen en discussie ontlokken. Alles met als doel diversiteit in oa de politiek te stimuleren. Met nog drie Dames van D66 zetten we de puntjes op de i voor de kick-off op zondag 14 oktober 2018. Paul van Meenen (tweede kamerlid D66) is daar ook bij. Wees welkom, stuur je mij een berichtje voor meer info? (info@ojanne.nl)

Eten is een van mijn favoriete uitingen van cultuur. Daarom was Peking eend in Amsterdam wel een van de hoogtepuntjes afgelopen week. Ook ben ik geïnspireerd geraakt door Estée Strooker die voorstelt dat we wat trotser mogen zijn op de Nederlandse keuken en dat we die best wat kunnen opfrissen.

En wat dacht je van 5km in 33 minuten? Dat kan vast sneller… wie gaat de uitdaging met mij aan?

760CD8BE-EA85-42C6-99E3-04A7983E036D